dijous, 13 de desembre del 2007


Benvolguts/des internautes:
Si heu arribat aquí, creiem que no és per casualitat. Potser el lloc us l’ha dit algú o potser simplement buscant-lo pel navegador. En tot cas, sigui de la manera que sigui, tingueu una cordial benvinguda.
Tot va començar un dia en què per la casualitat més remota, ens vam conèixer. El temps va fer que parléssim més sovint i que va arribar un moment, en que se’ns va acudir la idea, de crear un grup de supporters d’aquest jugador del Barça: Oleguer Presas Renom. Sí, un grup de supporters, no un club de fans. Creiem que un grup de fans, és alguna cosa com, noies esbojarrades cridant “Oleguer!” amb veu histèrica darrera seu, per aconseguir un insignificant autògraf. Si ja sabem que l’Oleguer no desperta aquest tipus de passions entre els joves que són tant superficials d’avui dia. No, creiem que un grup de supporters, és un grup de gent, disposada a donar-li suport com a jugador i com a persona, per tant, donar-li suport en els seus ideals i forma de pensar. Perquè encara que a molts no els ho sembli, ell és molt més fort del que aparenta.
I només una cosa per acabar:
O O Oleguer!!!

49 comentaris:

Anònim ha dit...

wola!
bona inicativa, a veure si tira endavant! ;)
molt encertat el text, no te res a veure un grup de fans amb un de supporters, i esta clar que una persona com Oleguer la de tenir de supporters! jaja
dns res.. que vagi tot be companys! ;)

Esteve
[ www.fotolog.com/oleguer_23 ]

Anònim ha dit...

Oles!
Molt bona idea!
I el text molt acertat,trobo que has fet una descripció exacta del tipus de gent que segueix al Oleguer!

Molta sort!

Petooooons!

Maria

Tamara_MG ha dit...

vale que quieras hacer un blog para Oleguer, pero para nada estoy deacuerdo con lo que has puesto de:

"Creiem que un grup de fans, és alguna cosa com, noies esbojarrades cridant “Oleguer!” amb veu histèrica darrera seu, per aconseguir un insignificant autògraf"
.......els joves que són tant superficials d’avui dia"

cada uno vive la pasión por su ídolo de forma distinta, y porque unas chicas vayan detrás de su ídolo para pedirle un autógrafo no quiere decir que sean unas locas y que ese autógrafo no te vaya a servir de nada.
Me parece una pequeña falta de respeto por tu parte, calificar así a esas chicas y a la multitud de club de fans que lo dan todo por su ídolo, ayudandolo a seguir con su carrera dandole todo el apoyo necesario.
Creo que tu imagen de "club de fans" está un poco distorsionada y realmente no sabes de que se compone.
Mejor habla desde tu experiencia una vez que hayas podido estar con alguien que admiras y ya veriamos a ver quién sería la fan loca.
pero te aseguro que un autógrafo sirve de mucho, sobre todo para recordar ese pequeño momento que has podido compartir con ese alguien.

Que conste que lo que te he dicho no es para criticar, si no expresar mi opinión acerca del asunto, porque me he sentido un poco frustrada al leer tus palabras;
y si esa es la opinión que tienes acerca de toda esa gente, no se cual es la opinión que tendrás tu sobre mi; (Aquí la presente SOCIA DEL CLUB DE FANS DE DAVID BUSTAMANTE) pero vamos, realmente me importa poco.
Seguro que pensarás que no tiene nada que ver un futbolista con un cantante, pero te aseguro que tiene mucho mas de lo que te piensas, ya que ambos son famosos,conocidos, y tienen seguidores a más no poder.Y vuelvo a repetirme, pero tener esa imagen de los demás es un poco equívoca.
Sin nada mas que decir, me despido ya.

Tamara

Anònim ha dit...

jo ja he pogut estar amb algú que realment admiro, i la veritat no m'hi he comportat pas així.
No critico pas els clubs de fans, i com tu dius, que tothom visqui la passió pel seus ídols com vulgui. M'és ben bé igual, sincerament. Només dic que aquí no serem així. I si t'has sentit ofesa, ho sentim, no era la nostra intenció.

l'Anna

Anònim ha dit...

Iiiiieeeeeeeeeppppppp!
La web me l'han dit ^^ i ja miraré de fer-ne difussió.
L'Oleguer no es mereix que un grup de pànfiles vagin cridant el seu nom!
Apa doncs, que vagi bé!
Salut, llibertat i Oleguer.

Santi M.F. ha dit...

http://www.avui.cat/article/esports/16437/creacio/grup/supporters/doleguer/presas.html

Anònim ha dit...

Bones, Local Català dona tot el seu suport a aquesta iniciativa. Sóm 20 suporters que ja hi podeu comptar: http://localcatala.ppcc.cat

Per altre banda, destacar que l'única persona que s'ha sentit ofesa pel text ha contestat en castellà i és fan del David Bustamente... aquest és el tipus de persones que no representen precisament al Oleguer, sinó que els fans d'Oleguer són gent intel.lectualment de nivell alt i amb prou dignitat per no fer el que fa aquesta fan ;)

Visca Catalunya Lliure, i com algú diu per aquí, Catalunya també és l'espanyol i més clubs!

Anònim ha dit...

Boness!! M'ha agradat força aquest text iniciatiu d'un blog que promet!
És cert que els clubs de fans només són per fanatics i crec que Oleguer es mereix un tracte més emotiu que anar-li darrere cridant per aconseguir un autògraf, si més no, segueix sent un més de tots nosaltres i entre altres coses, gran jugador i català! Res més a dir que per molt que "xerrin" les males llengües o t'envaeixin les males cares, no renunciis mai a la teva llibertat d'expressió i del lloc on vens! Que no et facin callar! i endevant amb el futbol! Promets molt en tots els aspectes!

Sort i endevant amb el Blog!

Marteta! *

Àngel Llorent i Parés ha dit...

Es clar que sí! Endavant Oleguer i això que no desperta passions, no sé jo! caram com està el xicot... Força amb les idees i defensar-les, el món necessita gent amb conviccions, sana, participativa, de pau, i intel·ligent i crec que Oleguer ho te...
Àngel

marta mercader ha dit...

Molt bona pensada la de fer un blog de suportters a l'oleguer.Que tingueu molt d'exit.
una abraçada

marta

Anònim ha dit...

M'encanta la idea de fer un espai així per l'Oleguer. Sembla que mai serà un jugador que aixequi passions, però crec que quan arriba a al cor d'algu ho fa de veritat, només per una cara bonica, sinó per les seves idees.
Ens agrades Oleguer. Segueix lluitant pel Barça i per Catalunya

Anònim ha dit...

Hola amics, sóc un holandés catalanista i seguidor incondicional del Barça i especialment de l'Oleguer23.
He lleget el seu llibre i m'ha agradat molt.
Visca l'Oleguer i visca Catalunya Lliure.

Jan, Almelo, Països Baixos.

Sergi ha dit...

jo soc perico, però d'Oleguer m'és igual on jugui. M'hi fixo en el seu compromís ideològic!
Hauria de ser un exemple a seguir!

Jordai ha dit...

Us escric per afegir-me en el nostre suport a la figura que representa l'Oleguer Presas. Potser no s'el considerarà mai "Pilota d'Or", però ens calen més figures públiques com ell, que parlin clar i català donat que els nostres polítics no són prou valents.

En un altre sentit, voldria comentar que em sembla molt respectable el fenòmen "fan". Cadascú es diverteix com vol. Mai de la vida seria fan del Bustamante (és un tipus de música que no suporto), però reconec que em considero "fan de Star Wars", que he vist les pelis mils cops i que gaudeixo "cremant la pasta" en llibres, música, joguines i videojocs relacionats amb el tema. I no per això em considero menys "culte" que molta altra gent, ja que també m'agraden molts altres temes "més elevades".

Anònim ha dit...

Visca Oleguer Presas Renom
Club OLEGUER
Visca El Barça i Catalunya Lliure .
WWW.MARC-SABATES.COM
FUTBOL CLUB BARCELONA //// .

Anònim ha dit...

Endavant, teeniu el meu suport.
es el unic que pensa fora del camp.

Seguim cami cap a Itaca, on serem lliures

Anònim ha dit...

animo oleguer,somo un gupo de chavales de hernani ,que estuvimos contigo .
adelante campeon

Anònim ha dit...

Eres un crack, sigue asi!

Anònim ha dit...

Ja fa temps, unes quantes persones ja vem fer un blog de l¡oleguer. Per visitar-lo: www.cfoleguer.blogspot.com
Santes festes de Nadal!

Anònim ha dit...

Quina llàstima que get que s'ampara en l'anonimat vingui a insultar a l'Oleguer, a la gent que simpatitza amb ell i als catalans en general.

I aquests després es posaran davant de qualsevol manifestació en favor de la tolerància i la llibertat de pensament.

elkonejito ha dit...

Oye!! Que yo soy culé y extremeño, por lo que el catalán ni papa. No os cuesta nada hacer un blog en catalán y otro en castellano!
Refiriéndome a Oleguer, me cae simpático, es un tío con unas inquietudes diferentes a las de cualquier futbolista. Eso sí, fubtolísticamente un 5 xD

Anònim ha dit...

Oleguer, no et coneixo com a persona però sí com a jugador. Sobre lo segon, em semblas un professional amb totes les lletres, un tipus que fa la seva feina de manera efectiva i sense estridències (com ha de ser), amb bons moments i de no tant (aquest sempre els faran servir els teus detractors). Sobre lo segon, crec que ets conseqüent amb les teves idees i amb la teva manera de viure i entendre la vida, i això sempre s'hauria de respectar, agradés o no. Això porta conseqüencies, però s'ha de ser valent i no amagar-se. Vosaltres, els que per un o d'altre motiu, teniu la veu més "forta" que la resta, esteu subjectes a totes les mirades. I tot el que feu és magnificat o tret de contexte segons interessi. I per això encara m'agrades més, perque podent obviar o ignorar aquesta responsabilitat (com tant i tants fan pensant únicament en els seus interesssos), tú aixeques la veu valentament.
Ànims, Oleguer, ara i sempre //*//

Anònim ha dit...

Yo como seguidor del Barça,admiro y mucho a este gran futbolista que para mi deberia de ser titular indiscutible,eso por un lado,pero por otro somos muchos los que pensamos que la institucion esta por encima de todo y muchos somos los segudores de este club fuera de cataluña como yo que soy de Cordoba y me duele mucho que personas como este gran futbolista este siempre que si la independencia,que si referencias a presos de eta y un monton de gilipolleces que lo unico que hacen es incrementar el odio hacia este club.Oleguer deberia de preocuparse mas por su estado actual en el club y una vez termiara su carrera deportiva y se desligara del club hacer lo que le venga en gana.Menos politiqueo y mas futbol chaval,lo mismo que el actual presidente que empezo muy bien y respetuoso y ya va por los cerros de Ubeda.Y por ultimo os guste o no a los catalanes Catalunya forma parte de España y ojala siga asin de por vida porque Barcelona,Girona,Lleida y Tarragona son preciosas ya que las visito muy amenudo y se a lo que me refiero.Un saludo y bon nadal.

gana_dinero ha dit...

Oleguer es bon jugador, però crec que es una persona que sap tenir les idees clares.


www.gganardinerosinhacernada.blogspot.com

Anònim ha dit...

Ànims valents!

Anònim ha dit...

mi sembra un' ottima idea questo blog dedicato a questo grande uomo e a questo gran giocatore.
tutto il mio appoggio da parte mia dall' Italia.

Anònim ha dit...

bon inicitiv ave s tods aprend de ole
que tods apren lo bon juga ques ole s
l mejo de tods ls temps yo cuand cresc quier ser com ole ya que s mi idol.
visca barca y visca yo.

Anònim ha dit...

ueno despres dinvestigar com se fot un comentari
aqui estic xd
res que ma agradat moltissiim aquest text i que si, totalment cert
ia manire passant
miiiiriiaaam.

Anònim ha dit...

hay que ver eh .... ya podía tener esto una opción de ver el texto todo en castellano, ya que no me entero de ná :(

Anònim ha dit...

Oleguer...només dir que es una persona admirable,al menys d'acord als meus principis.Futbolista,amb tot el que suposa i el cabet al seu lloc,defenent les seues idees com si no fòra la persona que es(futbolista),encara que si és com jo crec que és ell pensarà que si no es compromet ell que pot donar exemple ¿qui ho faria?,Un salut a tots des d'Alacant,Força Barça!!! i que visquen els països catalans lliures!!!

l'Anna ha dit...

a veure aquí ningu ha esborrat missatges que expressin opinions diferens, sempre que sigui RESPECTANT a tothom. Potser sen's ha colat algun, però és que heu d'entendre que aningú li agrada que el matin a insults.
Simplement això, si el comentari no ofén a ningú, intentem no esborrar-los...

l'Anna

Anònim ha dit...

SEMPRE HE DEFENSAT AQUESTE GRAN PERSONA I COM A IDIOLOGIC.
FORÇA OLEGUER DESDE ALMERÍA
P.D. BOICOT A KELME DESDE TOTS ELS COSTATS

G-russo ha dit...

oleguer, es un tipo fantastico dentro y fuera del campo incluso en mi blog he escrito unas cosillas de el,,, admiro la valentia de expresar lo que siente y luchar por ello,, seria buena idea de postear en espanol...

Anònim ha dit...

es una bona iniciativa, aquest jugador es mereix el respecte de tothom, ja que es un dels pocs que hi han q es preocupen per la seva terra, q te uns ideals i els expressa lliurement amb tot el que comporta....per aixo.....intentare seguir akest blog
petonets per tothom i bona sort am l'idea
Meri

Anònim ha dit...

Sinceramente ni me gusta Oleguer como jugador de futbol (entiendo que juega en el Barça solo por sus ideales políticos) ni comparto eso último por lo que creo que juega en el Barça.
Pero reconozco que tiene un buen número de seguidores, que no fans, que lo admiran por que sabe aprovechar su imagen pública para manifestar lo que siente, se comparta o no.
Afortunadamente vivimos en un País democrático donde existe la libertad de expresión, y repito, no comparto sus ideales, pero no me incomoda lo que diga.
Tampoco comparto el que por ser seguidor de Oleguer se tenga un nivel intelectual más elevedado que por serlo de Bustamante, es la mayor chorrada que he podido leer en bastantes años, al igual que por que te expreses en una lengua u otra, otra chorrada más.
Bueno, solo dar mi apoyo a Oleguer en esta aventura.

AL ANDALUS HASTA PERPIGNAN (Cada uno con su historia, guste o no guste)

Anònim ha dit...

viva la Oleguerinha.

la tenemos en exclusiva en nuestro blog

Anònim ha dit...

Em sorpreneu dedican un blog a l'Oleguer... Sense cap tipus de dubtes és per qüestions de caire ideològic, però em sembla que a Catalunya hi ha persones molt més relevants i que mereixen molt més la nostra admiració abans que aquest jugador. Els que, com jo, es dediquen al futbol d'una forma professional (sobretot a nivell internacional), no entenen com un jugador de les seves característiques estigui jugant al Barça o a primera divisió. No tinc cap tipus de dubtes de que, si es digués Paco Pérez i no pensés com pensa, la seva carrera esportiva no seria la que és.
Per acabar, m'agradaria dir al "localcatala" que, en efecte, Catalunya també té altres clubs als que hem de tindre en compte (Gimnàstic de Tarragona, Unió Esportiva Lleida...), però no es pot obligar a sentir algo que no se sent. L'Espanyol, desde la seva formació, ha estat mirant en una direcció ben diferent a la nostra.
Una abraçada,
Yago

Anònim ha dit...

wolaa

idea genial
visca loleguer i visca catalunya!!

l'Anna ha dit...

només dir que els que vagin a dir comentaris amb insults/paraules mal-sonants cap al blog/oleguer/administradors, els borrarem directament, així que no cal que perdeu el temps.
Es publicaran totes les opinions, sempre i quan compleixin lo dit.

(en castellà perquè els espanyols no hi perdin el temps)
solo decir que los que vayan a comentar con insultos/palabras despectivas hacia el blog/oleguer/administradores, los vamos a borrar directamente. Así que no cale que perdais el tiempo. Se vana publicar todas las opiniones, siempre que se cumpla lo dicho.


l'Anna

hdo80 ha dit...

No entiendo nada, ojala pudieran escribir en español el barca no es apoyado solo en barcelona, si no en mas paises...venga hagan un intento...

Ulague ha dit...

que bona iniciativa! oleguer, més que un jugador por el barca.

forca barca i visca u-u-ulegué!

Anònim ha dit...

hoels, us escric des de xile. M'ha agradat molt aquest blog... pel que volen tenir un blog de'n Oleguer en castellà que ho façin.

jo ja li vaig demanar a un que fa el blog de'n Lampard que ho fagui en castellà... jajaja.

Anònim ha dit...

No entenc com pot haver gent que digui que l'Oleguer hagi de ser titular... Sinserament, tenint la plantilla com la té el barça, amb tota la competivitat que existeix i amb els bons jugadors que té per a cada una de totes les posicions, és un insult que l'Oleguer hi estigui present a la plantilla. Entenc que pugueu estar d'acord amb el seu pensament, amb les seves idees, amb els seus escrits que fa, pero que digueu que hagi de ser titular,... em sorpren i m'admira que hi hagi gent tan tancada i vulgui encapritxar-se amb la seva titularitat; i el més greu és que creieu, de veritat, que és bo an això del futbol...

Saluts,


Un culé més

Anònim ha dit...

visca el barça
visca catalunya
i visca oleguer

Anònim ha dit...

Oleguer = Dios

Un saludo desde la secta olegariana!!

Anònim ha dit...

Primer de tot, felicitats per la iniciativa. I segon, nomès dir-vos que a una pàgina mesetària i espanyola com la RBBE ja van crear, des de la seva mateixa fundació, una secció destinada a tractar únicament sobre el rústic jugador català i millor analista polític més conegut com Oleguer Presas.

Salut!

Anònim ha dit...

Oleguer és un gran Català , jo l ' admira molt .
Visca Oleguer Presas Renom
MARC-SABATES.COM
Futbol Club Barcelona
Nacio Catalana 2014 //// .(Blog excel-lent).

Anònim ha dit...

U, U , Oleguer, per fi gent disposada a animar el gran jugador del barça Oleguer. Una gran iniciativa, ja hem pensava que no quedava gent amb 2 dits de fronts, que l'únic que veu i sent són els diaris i radios de madrid.
Visca l'oleguer, i visca catalunya lliure

Anònim ha dit...

Endavant OLEGUER !
LA VICTORIA ES NOSTRA .
MOLTES GRACIES I UNA FORTA ABRACADA DE WWW.MARC-SABATES.COM
FUTBOL CLUB BARCELONA
NACIO CATALANA //// .