diumenge, 19 d’abril del 2009

PSV 6 - Ajax 2

Derrota de l'Ajax al Philips Stadion d'Eindhoven, la qual cosa atorga el campionat de l'Eredivisie a l'AZ Alkmaar.

Fins a 8 gols hem pogut vore al partit d'aquesta vesprada, malauradament amb resultat advers per a l'Ajax.

Oleguer ha jugat els 90 minuts, veient al minut 80 la targeta groga. Ha ajudat els seus companys i ha treballat com el que més per evitar la derrota.

L'Ajax estava obligat a guanyar si volia continuar tenint possibilitats de guanyar el campionat neerlandés i per evitar que l'AZ, malgrat haver perdut ahir per 1-2 a casa, es proclamara campió.

La cosa, però, no ha anat gens bé per a l'equip d'Amsterdam ja que malgrat haver començat mostrant un bon joc, una acció del PSV ha posat per davant l'equip d'Eindhoven.

Malgrat la derrota, l'Ajax continua 3r a la classificació amb 64 punts. Ara cal lluitar per acabar en els llocs que donen accés a jugar l'eliminatòria per entrar a la Champions League de la temporada vinent.

A l'Eredivisie, només el primer classificat (en aquest cas l'AZ Alkmaar) té accés directe a la Lliga de Campions; mentre que el 2n, 3r, 4t i 5é juguen una eliminatòria per decidir qui anirà a la màxima competició europea i qui és queda a la UEFA.

Amunt Oleguer! Amunt Ajax!

foto: http://uk.eurosport.yahoo.com/

1 comentari:

Oriol ha dit...

Nens, mira que em cau bé l'Oleguer, que sembla un nano força bona gent, però no enganyeu la gent, com a futbolista es dolent dolent. Menys mal que va marxar del Barça!!

Heu vist l' espot que fa a Holanda?? No hi ha res més a dir.